Over mijHallo

Arie Bon

Nieuwkoopse trouw fotograaf

Als fotograaf wordt ik vrolijk als er weer een dag bruidsfotografie op de agenda staat. Op een trouwdag gebeurd veel en dat zijn de momenten die ik graag op de gevoelige plaat zet voor jullie. Mijn werkhouding is ontspannen en rustig, ik ben er wel maar ben er ook weer niet...

Daarnaast richt ik me ook op zakelijke, sport, studio fotografie, recepties en evenementen. Ik fotografeer al zolang ik het me kan herinneren maar vanaf 2009 heb er voor gekozen om van mijn passie mijn beroep te maken. Ik fotografeer uitsluitend met professioneel materiaal om het mooiste resultaat er uit te halen. De fijne kneepjes van het vak heb ik mijn eigen gemaakt door veel in de sport te fotograferen en voor media bladen de meest uiteenlopen en uitdagende projecten te mogen fotograferen. Ook ben ik regelmatig in mijn studio te vinden voor leuke opdrachten.

Wonend in het mooie Groene Hart in de omgeving Nieuwkoop, Noorden, Ter Aar en Alphen a/d Rijn zit ik redelijk centraal en is buiten deze regio fotograferen geen probleem voor mij.

In mijn vrije tijd mag ik ook graag fotograferen en zo veel moois vast te leggen op de gevoelige plaat.

Wat kunt u o.a. van mij verwachten:

- Vrijblijvend intakegesprek
- Laatste puntjes op de i gesprek in de week voor de bruiloft
- Zeer ruime aanbod aan bewerkte foto's
- Foto's geleverd op USB stick in een mooie bewaarbox

Naar boven