no image

Michael & Stéfanie

 

Wat een mooie datum hebben Michael & Stéfanie uitgekozen namelijk 1-7-2017 en ik had het geluk deze mooie dag vast te leggen op de gevoelige plaat.

Eerst even gezellig alles doorgenomen voor de bijzondere dag aanbreekt.
Helaas begon de dag regenachtig en tijdens het slechte weer binnen in het kasteel toch mooie foto’s kunnen maken en daarna toch nog even de thuis in, een ondergrond mee voor ik het gras om de jurk mooi schoon te houden voor Stéfanie.

Michael & Stéfanie bedankt 🙂

 

Reactie van Michael & Stéfanie:

Op zaterdag 1 juli 2017 hebben mijn partner en ik elkaar het JA-woord gegeven. Wij zijn met onze fotograaf Arie Bon in contact gekomen via een familielid. Na zijn portfolio te hebben bekeken besloten wij een afspraak te maken om onze wensen door te spreken. Wat wij ontzettend fijn vonden was dat onze fotograaf zich altijd aan de afspraken hield. En ook direct reageerde wanneer wij naderhand nog vragen hadden. Wij hebben duidelijk kunnen aangeven wat wij wilde en de fotograaf heeft op zijn beurt goed uitgelegd hoe de dag in grote lijnen zou verlopen. De goede gesprekken en duidelijke afspraken hebben ons zeker gerustgesteld dat alles prima zou verlopen. En dat is ook gebeurd! Wat hebben wij een geweldige dag gehad, en onze fotograaf heeft hier zeker een groot aandeel in gehad. Wij hebben zijn aanwezigheid op de dag zelf geen moment als last bezien. En ook de service achteraf was fantastisch. Wij kregen de eerste bewerkte foto’s al opgestuurd tijdens onze huwelijksreis. En toen wij terug kwamen lag de volledige cd met alle foto’s voor ons klaar. De foto’s waren mooier geworden dan wij ons hadden kunnen voorstellen.
En ook het fotoboekje dat wij bij de fotograaf hebben besteld was prachtig in elkaar gezet en een perfecte reflectie van onze perfecte dag!

svgKees & Simone
svg
svgKen & Linda
Naar boven